Dekorata e flamurit kombëtar

(Përcjellë nga Urdhri i Flamurit Kombëtar)

Urdhri i Flamurit Kombëtar është një dekoratë nderi e Republikës së Shqipërisë që u jepet qytetarëve shqiptarë dhe të huaj për merita të jashtëzakonshme për lartimin e kombit shqiptar dhe të Shqipërisë. Dekorata jepet me dekret nga Presidenti i Shqipërisë. Ky urdhër është i artë.

Deri më tani janë dekoruar:

2002Redakto

  • Komuna e Pezës, dekorimi i saj është bërë më 7 shtator 2002 me propozimin e Organizata e VeteranëveLANÇl

2006Redakto

  • Presidenti i Kosovës Dr. Ibrahim Rugova, u dekorua më 24 janar 2006 (pas vdekjes).

2007Redakto

2012Redakto

Shiko dhe këtëRedakto

Burimi i të dhënaveRedakto