Vala (Shqipëri)

fshat në Shqipëri, në Qarkun e Beratit

Vala (Shqipëri) është një fshat në Shqipëri...

Vala (Shqipëri)
Noimage.png

Gjeografia Redakto

Demografia Redakto

Ekonomia Redakto

Historia Redakto

Shih dhe këtë Redakto


Lidhje të jashtme Redakto