Vendresha e Malit

fshat në Shqipëri, në Qarkun e Beratit

Vendresha e Malit është një fshat në Shqipëri...

Vendresha e Malit
Noimage.png

Gjeografia Redakto

Demografia Redakto

Ekonomia Redakto

Historia Redakto

Shih dhe këtë Redakto


Lidhje të jashtme Redakto