Vendresha e Madhe

fshat në Shqipëri, në Qarkun e Beratit

Vendresha e Madhe është një fshat në Shqipëri...

Vendresha e Madhe
Noimage.png

Gjeografia

Redakto

vendresha e medhe ose vendresha e pare sic ithone vendasit shtrihet ne zonen jug perndimore te rrethit te skraparit -lartsia mbi nivelin e detit varion nga 600 deri ne 800 metra mbi nivelin e detit VLADIMIR HOXHA ATHINE 20 6 2010

Demografia

Redakto

Ekonomia

Redakto

Historia

Redakto

Shih dhe këtë

Redakto


Lidhje të jashtme

Redakto