Vdekja e burrit

Vdekja e burrit
Arkivi i filmit
[[Figura:|280px]]
Titulli shqip Vdekja e burrit
Origjinali Vdekja e burrit
Gjuha origjinale Shqip
Ekipi realizues
Prodhuesi i filmit:
Aktorë kryesorë

Filmi "Vdekja e burrit" është prodhuar në vitin 1990. Regjia: Lisenko Malaj, Skenari: Anastas Kondo, Roland Gjoza, Producent: Albafilm Studio , Muzika: Kujtim Avdiu.

Përmbajtja e filmit

Redakto

Një ambasador del në pension dhe vendos të kthehet të jetojë në fshatin e lindjes të cilin nuk e ka vizituar gjatë 20 viteve të fundit. Ai bindet për hendekun e madh që ekziston midis tij dhe shokëve të dikurshëm të fëmijërisë. Ai mbyllet në shtëpi në qilarin e fëmijërisë ku luante dikur me shokët e tij.

Aktorët

Redakto