Altuna Sejdiu

këngëtare shqiptare
(Përcjellë nga Wikipedia:Tuna)

Altuna Sejdiu (* 14 Korrik 1985) është një këngëtare maqedonase-kosovare, nofka Tuna.

Karriera

Tuna këndonte që kur ishte 15 vjet. Ajo me këngët e saj ritmike është bërë shumë shpejt e pëlqyer në Kosovë, Maqedoni dhe ne Shqipëri.

Albumet

  • Tuna
  • S'ka me diktaturë

Këngët shqiptare

Këngët maqedonase

  • Prasvuman Bez Glas
  • Dvanaeset Meseci
  • Valerie

Koncertet

  • Koncert me Ramushin 2007
  • KTV Festat e Fundvitit 2008
  • Top Fest

Lidhja te jashtme