"Mirëseerdhe" Bot: është fikur

Ky është një shënim (log) i krijuar automatikisht nga EagleBot. Kjo regjistron të gjithë përdoruesit e "mirëseardhur" nga ky botscript si edhe numrin e redaktimeve të tyre në atë kohë. Çdo ditë shënimi, kalon në një faqe të re.

Shënim: Në qoftë se ndjenë që njeh bazat (ose më shumë) e Wikipedisë për kategorit, liçencat, si të standartizosh, etj. ju lutem të kontrolloni redaktimet e këtyre përdoruesve. Në qoftë se bëjnë gabime ju lutemi ti ndihmoni duke u shpjeguar si mund ta rregullojnë problemin e bërë më para. Në qoftë se bëjnë mirë, mund ti hiqni nga lista ose ti çoni emrat e tyre nëpër <del> dhe </del>. Përdoruesit që ndihen të sigurt që janë gati, mund të heqin emrin e tyre!

Përdoruesit që kanë nofkën në dyshim të fortë, i gjën te Përdoruesi:EagleBot/Report.

Për përdoruesit expert Redakto

Poshtë është lista e përdoruesve së Wikipedisë në Shqip, që kanë shumë kohë ose më mirë kanë më shumë expeirencë me të, dhe i kanë dhënë rrobotit lejen për të firmosur në "mirëseardhjen". Në këtë mënyrë, përdoruesit e rinj, që nuk e dinë që "mirëseardhja" i jepet nga një Robot, kur i duhet ndihmë ka një person si riferiment që vihet në dispozicion. Nëqoftë se ti e ndjen që je në gjëndje të ndihmosh në këtë mënyrë, shto firmën tënde poshtë te "Kërkuesit".

Operativët Redakto

Kërkuesit Redakto

  • ...

Shënimet e sotme Redakto

Fresko kujtesën e serverit edit
Wikipedia:Tung log/15/04/2024
Nota:Nëqoftë se nuk ka persona në listë, domethënë që nuk ka pasur "mirëseardhje" sot.