Flamurilevizje.gif
Flamurilevizje.gif
Flamurilevizje.gif


sqGjuha amtare e këtij përdoruesi është shqipja.
Laguna e Patos në Rio Grande, Brazil.

KontributetRedakto

Artikujt në një tabelë të thjeshtë

ARedakto

BRedakto

CRedakto

DRedakto

ERedakto

FRedakto

GRedakto

HRedakto

JRedakto

KRedakto

LRedakto

MRedakto

NRedakto

ORedakto

RRedakto

SRedakto

TRedakto

URedakto

VRedakto

WRedakto

YRedakto

Të Tjera
Kontribute në Kategoritë:

Artikuj të RiRedakto


PortaleRedakto

Arti & Kultura: Animim · Film · Letërsi · Muzikë · Serial · Strip Biologjia: Mjekësi
Gjeografia: Gjeografi · Kosovë · ShBA · Shqipëri · Maqedoni · Greqi Sporti: Sport
Teknologjia: Informatikë · Elektronikë  · Teknologji Shkenca: Fizikë, Matematikë


RedaktimeRedakto

Lista e shkurtesave:
P
Përpunim Wikidata
r
Ky redaktim mund të jetë dëmtues dhe duhet të rishikohet (more info)
R
Ky redaktim krijoi një faqe të re (shiko gjithashtu listën e faqeve të reja)
v
Ky është një redaktim i vogël
b
Ky redaktim u krye nga një robot
(±123)
Madhësia e faqes ndryshoi me këtë numër bajtësh
Temporarily watched page

26 shtator 2022

GaleriRedakto

Shiko edheRedakto