Numëruesi i redaktimevePërdoruesi: Ko.S.ystem.OV@ · KoBot (jo aktiv) Artikuj: Artikuj
Galeria: Galeria Diskutimi: Diskutimi · Disk:Arkiva
Në proces: Përpunim · Prova Monobook: css - js
Livadhi: Livadhi (doc · Tabela) Lista: IMDb · Artikuj (Faqe) më të shikuar
Projekte: ShBA Të tjera: Shpërblime · Tekste automatike (Tekste gati) · InterWiki
Wikipedia shqip përmban 84.308 artikuj
Arritja e tjetër madhore: 85.000 artikuj
Nevojiten edhe 692 artikujKo.S.ystem.OV@

Biografia
Identiteti D. B.
Interese Kompjuteri, Interneti, Filmi, Seria
Statistika
Redaktime

  • Vendi: 3
Redaktimi i 20'000: Stampa:Box office
Wikipedia shqip përmban 84.308 artikuj.
Wikimedia projekte (shqip)
WikiQuote Ko.S.ystem.OV@
Wikibooks Ko.S.ystem.OV@
Wiktionary Kosova.X
Figura e zgjedhur


Noia 64 apps karm.svg Ky përdorues është anëtar në Wikipedia për 16 vjet, 2 muaj dhe 26 ditë.


Informacione - Lidhje interneti

Lidhje
Internal - Brendshme External - Jashtme


Stampa

Stampa mbikqyrëse
(Stampa): Kompani Stampa infobox (Stampa): Lista e viteve sipas temës

InterWiki

InterWiki
(LKA) = Llogaria të krijuar automatikisht
Wikipedia
Mbi 500'000 artikuj EnglishDeutschFrançaisPolski日本語Italiano
Mbi 100'000 artikuj NederlandsPortuguêsSvenskaEspañolРусский
Mbi 10'000 artikuj Shqip
Wikiquote
Mbi 1'000 artikuj EnglishDeutsch
Mbi 100 artikuj Shqip
Wikimedia
metacommons
Wikibooks
DeutschShqip

Portale


Raffael 058.jpg
Arti & Kultura: Animim · Film · Letërsi · Muzikë · Serial · Strip
Aeskulap.png
Biologjia: Mjekësi
Globo terraqueo 3.gif
Gjeografia: Gjeografi · Kosovë · ShBA · Shqipëri · Maqedoni · Greqi
Top.gif
Sporti: Sport
Vista-system.png
Teknologjia: Informatikë · Elektronikë  · Teknologji
Logo physics.svg
Shkenca: Fizikë, Matematikë