[shiko] [redakto] [historiku] [rifresko ] Documentation icon Dokumentacioni i stampës
Edit-copy green.svg

Kjo është një nënfaqe e documentacionit për Stampa:Infobox aktor.
Kjo faqe përmban informacion për përdorim, kategoritë dhe përmbajtje tjetër që nuk është pjesë kryesore e stampës.

Përdorimi

{{Infobox aktor
| emri      = 
| foto      = <!--shembull.jpg--> 
| titulli     = 
| emri i vërtetë =
| datëlindja   = <!-- {{Birth date|VITI|MUAJI|DATA|df=y}} --> 
| vendlindja   =
| datëvdekja   = <!-- {{Death date and age|VITI I VDEKJES|MUAJI I VDEK.|DATA E VDEK.|VITI I LINDJES|MUAJI I LIND.|DATA E LIND.|df=y}} --> 
| vendvdekja   = 
| profesioni   = 
| vitet aktive  = <!-- Nëse është për Aktore -->
| vitet aktiv   = <!-- Nëse është për Aktor -->
| role të shquar =
| rroga      = 
| filma të shquar =
| gjatësia    =
| pseudonimi   =
| bashkëshort   = 
| fëmijë     =
| nacionaliteti  =
| webfaqja    = 
}}

Shebull

Ingrid Bergman
Informacione personale
Vendlindja Stockholm, Suedi
Vendvdekja Londër, Angli
Profesioni Aktore
Vitet aktive 1932–1982
Bashkëshort(ja) Petter Aron Lindström (1937–1950)
Roberto Rossellini (1950–1957)
Lars Schmidt (1958–1975)
Fëmijë Pia Lindström,
Robertino Rossellini,
Isabella Rossellini,
Isotta Ingrid Rossellini
Kombësia Suedeze


{{Infobox aktor
| emri = Ingrid Bergman
| foto =
| titulli = Ingrid Bergman, në vitin 1940
| ditëlindja = {{Birth date|1915|8|29|df=y}}
| vendlindja = [[Stockholm]] [[Suedi]]
| ditëvdekja = {{Death date and age|1982|8|29|1915|8|29|df=y}}
| vendvdekja = [[Londër]]
| profesioni = Aktore
| vitet aktive = 1932–1982
| bashkëshort = Petter Aron Lindström (1937–1950) <br> [[Roberto Rossellini]] (1950–1957) <br> Lars Schmidt (1958–1975)
| fëmijë = [[Pia Lindström]],<br>Robertino Rossellini,<br>[[Isabella Rossellini]],<br>Isotta Ingrid Rossellini
| nacionaliteti = Suedeze
}}

Shiko edhe