2004 në Shqipëri

Lista e ngjarjeve në vitin 2004 në Shqipëri

Në vijim është lista e ngjarjeve që kanë ndodhur gjatë vitit 2004Republikën e Shqipërisë.

Flag of Albania.svg
2004

Shqipëri
Dekadat:
 • 1980
 • 1990
 • 2000
 • 2010
 • Shih edhe: Ngjarje të tjera të vitit 2004
  Lista e viteve në Shqipëri

  UdhëheqësRedakto

  NgjarjeRedakto

  JanarRedakto

  ShkurtRedakto

  • Opozita shkakton demonstrata të ashpra në Tiranë duke kërkuar dorëheqjen e kryeministrit F. Nano, dhe proteston kundër qeverisë e cila ka dështuar të përmirësojë standardin jetësor në vend [1].

  MarsRedakto

  PrillRedakto

  MajRedakto

  QershorRedakto

  KorrikRedakto

  GushtRedakto

  ShtatorRedakto

  TetorRedakto

  NëntorRedakto

  DhjetorRedakto

  VdekjeRedakto

  ReferimeRedakto

  1. ^ Albania timeline BBC, Kronologjia e ngjarjeve kryesore: 2004, news.bbc.co.uk
  2. ^ "City Mayors: Edi Rama - World Mayor 2004", 6 tetor 2015