2003 në Shqipëri

Lista e ngjarjeve në vitin 2003 në Shqipëri

Në vijim është lista e ngjarjeve që kanë ndodhur gjatë vitit 2003Republikën e Shqipërisë.

Flag of Albania.svg
2003

Shqipëri
Dekadat:
Shih edhe:Ngjarje të tjera të vitit 2003
Lista e viteve në Shqipëri

UdhëheqësRedakto

NgjarjeRedakto

JanarRedakto

  • Shqipëria dhe BE fillojnë bisedimet Marrëveshjen e Stabilizim Asocimit, që shihej si hap i parë në rrugën e gjatë drejt anëtarësimit në BE[1].

ShkurtRedakto

MarsRedakto

PrillRedakto

MajRedakto

QershorRedakto

KorrikRedakto

GushtRedakto

ShtatorRedakto

TetorRedakto

NëntorRedakto

DhjetorRedakto

VdekjeRedakto

ReferimeRedakto

  1. ^ Albania timeline BBC, Kronologjia e ngjarjeve kryesore: 2003, news.bbc.co.uk