Binarët (film)
Arkivi i filmit
Titulli shqip Binarët (film)
Origjinali Binarët (film)
Gjuha origjinale Shqip
Ekipi realizues
Prodhuesi i filmit:
Aktorë kryesorë

Filmi "Binarët" prodhim i vitit 1987. Regjia: Muharrem Fejzo, Skenari: Enver Kushi, M. Fejzo, Producent: Shqipëria e re , Muzika: Maksim Shehu.

Përmbajtja e filmit Redakto

Asimi një nga djemtë e një trenisti të vjetër ka marrë rrugë të keqe: nuk i pëlqen puna dhe nuk është i lumtur me vendin modest që ka zënë në jetë. I vëllai Kujtimi është një punëtor i thjeshtë. Filmi arrin kulmin e tij në episodin e provës ku del në pah shpirti heroik i Kujtimit nga njëra anë dhe pendesa dhe ndryshimi i sjelljes tek Asimi në anën tjetër.

Aktorët Redakto