Hape menynë kryesore

PersoneliRedakto

DiskografiaRedakto

Studio albumeRedakto

  • Black Sabbath (1970)
  • Paranoid (1970)
  • Master of Reality (1971)
  • Volume 4 (1972)
  • Sabbath Bloody Sabbath (1973)
  • Sabotage (1975)
  • Technical Ecstasy (1976)
  • Never Say Die (1978)
  • Heaven and Hell (1980)
  • Mob Rules (1981)
  • Born Again (1983)
  • Seventh Star (1986)
  • The Eternal Idol (1987)
  • Headless Cross (1989)
  • Tyr (1990)
  • Dehumanizer (1992)
  • Cross Purposes (1994)
  • Forbidden (1995)

VideografiaRedakto

Shiko edheRedakto

Lidhje të jashtmeRedakto

  Ky artikull në lidhje me muzikën është i cunguar. Ju mund të ndihmoni duke e përmirësuar këtë artikull.