Britania e madhe (ang.: Great Britain, lexo: Grejt Britën) është ishulli më i madh i Ishujve Britanikë, ishulli më i madhEvropë dhe ishulli i 9-të më i madh në Botë.

Ishulli i Britanisë së Madhe

Shih dheRedakto