Hape menynë kryesore

Jessica Simpson

aktore dhe tekst-shkruese amerikane


Jessica Ann Simpson lindi më 10 korrik 1980Abilene, Texas. Është një aktore dhe këngtare amerikane.

Jessica Simpson
Jessica Simpson Joining Forces with the Rockies April 2011.JPG
Informacione
EmriJessica Ann Simpson
Lindja10 korrik 1980
Abilene, Texas
PrejardhjaFlag of the United States.svg Waco, Texas
ZhanriPop
Dance Pop
Urban Pop
Adult Contemporary
Profesion(e)Këngëtare
aktore
LabelColumbia
Epic
Vite aktiv1999
Webfaqja
JessicaSimpson.com

Përmbajtja

DiskografiaRedakto

AlbumeRedakto

  • 1999 - Sweet Kisses - USA #25 (2x Platin)
  • 2001 - Irresistible - USA #6 (Gold/Ari)
  • 2003 - In This Skin - USA #2/In This Skin (Re-Package) - ShBA #2 (3x Platin)
  • 2004 - Rejoyce - The Christmas Album #14 (Gold/Ari)
  • 2006 - A Public Affair - USA #1 (Gold)
  • 2008 - Do You Know - USA #4, USA Country #1

SinglesRedakto

  • 1999 - I Wanna love you forever - ShBA #3
  • 2000 - Where you are (Jessica Simpson feat. Nick Lachey) - USA #62
  • 2000 - I think I'm in love with you - ShBA #21
  • 2001 - Irresistible - ShBA #15
  • 2001 - A little bit
  • 2003 - Sweetest Sin
  • 2003 - With you - ShBA #14
  • 2004 - Take my breath away - ShBA #20
  • 2004 - Angels
  • 2005 - These boots are made for walkin' - ShBA #14
  • 2006 - A Public Affair
  • 2006 - I Belong to Me
  • 2008 - Come on Over
  • 2008 - Remember That

FilmografiaRedakto

Lidhje të jashtmeRedakto

  Commons: Jessica Simpson – Album me fotografi dhe/apo video dhe material multimediale

  Ky artikull në lidhje me muzikën është i cunguar. Ju mund të ndihmoni duke e përmirësuar këtë artikull.   Ky artikull në lidhje me një aktor është i cunguar. Ju mund të ndihmoni Wikipedinë duke e përmirësuar atë.