KUR HIQEN MASKAT
Arkivi i filmit
Origjinali Kur hiqen maskat
Vendi i prodhimit Shqipëri
Viti i prodhimit 1975
Zhanri Dramë
Gjuha origjinale Shqip
Ekipi realizues
Regjia Dhimitër Anagnosti
Prodhuesi i filmit: ?
Aktorë kryesorë


Filmi "Kur hiqen maskat" prodhim i vitit 1975.

Përmbajtja e filmit Redakto

Këngët humori dhe sarkazma e estradës janë kthyer në episode të një filmi gazmor që vë në lojë veprimet burokratike të zyrtarëve ose sjelljet e ndryshme liberale që luftoheshin në atë kohë në mënyrë të programuar.

Aktorët Redakto

Lidhje të jashtme Redakto