Marko Kraleviqi është hero serb dhe vasal i dëgjueshem i perandorisë osmane. Marko u vra përderisa po luftonte për Sulltanin kundër serbëve[1].

Kingdom of Prilep.png

Burim i të dhënaveRedakto

  1. ^ Istorija Jugoslavije, Beograd, 1972, f. 93