Astronomi06 (diskutim · kontribute)
IDENTIFIKIMI
:- Identiteti: A.H
:- Vendlindja: Gjilan, Kosovë
:- Pasioni: Gjeografia, Astronomia
:- Vendndodhja: Gjilan, Kosovë
:- Hobi: Interneti, Leximi, Futbolli
Wikipedia:Babel
sqGjuha amtare e këtij përdoruesi është shqipja.
en-2 This user is able to contribute with an intermediate level of English.
de-1 Dieser Benutzer hat grundlegende Deutschkenntnisse.
Ky përdorues vjen nga Kosova.
Emblema e Gjilanit Ky përdorues vjen nga Gjilani.
Ky përdorues është anëtar në Wikipedia për 6 vjet, 10 muaj dhe 10 ditë.
Ky përdorues kontribuon në Wikipedia duke përdorur Google Chrome.


Ky përdorues kontribon në WikiProjektin Wikipedia:WikiGap.
Logo e WAK2018 Ky përdorues është pjesëtar i projektit WikiAcademy Kosovo 2018

Logo e Wikipedia Weekend
Logo e Wikipedia Weekend
Ky përdorues është pjesëtar i projektit Wiki Weekend Tirana 2017

Logo e Wikipedia Weekend
Logo e Wikipedia Weekend
Ky përdorues është pjesëtar i projektit Wiki Weekend Tirana 2016

Ky përdorues është anëtar i WikiProjektit Spanja.
Ky përdorues është anëtar i WikiProjektit Franca
Ky përdorues kontribuon në Muajin Aziatik të Wikipedias.

Artikuj që duhen krijuar Redakto

  1. https://sq.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:1000_artikujt_që_secila_Wikipedi_duhet_ti_ketë
  2. https://sq.wikipedia.org/wiki/Lindje_në_vite

Çmimet e Fituara në Wikipedian Shqip Redakto

Fitues i Çmimit për mbrojtjen e Artikujve 2019 Redakto