Nuvola Albanian flag.svgAnimated-Flag-Albania.gifAnimated-Flag-Albania.gifAnimated-Flag-Albania.gif Mirësevini në faqja tim e përdoruesit Animated-Flag-Albania.gifAnimated-Flag-Albania.gifAnimated-Flag-Albania.gif
Starrçevicë, tim shlyerje
Wikipedia:Babel
sr Овом кориснику српски језик је матерњи.
sh Матерњи језик овог корисника је српскохрватски.
Maternji jezik ovoga korisnika je hrvatskosrpski.
sl-4 Uporabnik govori slovenščino skoraj enako dobro kakor prvi jezik.
uk-4 Користувач володiє українською майже на рівні з рiдною мовою.
en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.
de-3 Dieser Benutzer hat sehr gute Deutschkenntnisse.
ru-3 Этот участник может вносить вклад в данный проект на русском языке высокого уровня.
ro-3 Acest utilizator poate contribui cu un nivel avansat de română.
bg-2 Тоэи потребител има познания на средно ниво по български език.
el-1 Αυτός ο χρήστης μπορεί να συνεισφέρει σε βασικού επιπέδου Ελληνικά.
sv-1 Denna användare har grundläggande kunskaper i svenska.
sq-1 Ky përdorues është në gjendje të kontribuojë me nivel fillestarshqipes.

Tungjatjeta! Unë jam Tiborr Bojaniq. Unë jam nga Banja Luka. Unë jam lindur në Banja Luka, më 26 qershor 2001. Unë luaj borisë dhe bri.

Wikipedia Redakto

1.Starrçevicë

2.Borrik


  • • • • • • • • • • •