Kjo faqe këtu është vetëm për diskutim mbi përdoruesin WikiBayer. Wikipedia nxit diskutimin mes vullnetarëve të saj dhe nuk do të censurojë komente bazuar në pikëpamjet ideologjike ose politike. Wikipedia nuk do t’i ndryshojë komentet. Ato ose do të publikohen, ose do të fshihen nëse nuk u binden rregullave kryesore.
Fillo një temë të re diskutimi.
Ju lutemi nënshkruani me: – ~~~~

Të gjitha komentet u nënshtrohen këtyre rregullave:

  • Përmbajuni temës!
  • Nuk lejohen: sharje, fyerje, fjalor i papërshtatshëm, gjuhë që përmban urrejtje, sulme personale, thirrje për dhunë apo çdo qëndrim tjetër jo i rregullt.

Welcome on my User talk

Faqet me ndryshime në pritjeRedakto

Përshëndetje!

Ky është një mesazh gjysmë i automatizuar i dërguar te të gjithë personat që kanë veglat e kontrolluesit (duke përjashtuar administratorët). Kontrollimi është një privilegj i cili u jepet vullnetarëve, redaktimet e të cilëve kanë qenë të sakta dhe i kanë shërbyer komunitetit. Përveç privilegjit që t'u pranohen menjëherë redaktimet që bëjnë, kushdo që ka veglat e kontrolluesit ka gjithashtu përgjegjësinë për të kontrolluar redaktimet e të tjerëve. Kjo gjë mund të realizohet lehtësisht duke parë ndryshimet më të fundit me anë të një shtypjeje te butoni majtas që lexon Ndryshimet më të fundit. Një mënyrë tjetër për ta realizuar këtë gjë, është me anë të faqes këtu e cila gjendet te Faqet speciale. Faqja e mësipërme liston të gjitha faqet me ndryshime në pritje sipas kohës që ato janë kryer. Aktualisht, Wikipedia ka 148 kontrollues e megjithatë së shpejti do të kapim numrin e 500 faqeve me ndryshime në pritje nëse nuk fillohet kontrollimi masiv i tyre. Faqet me më shumë kohë në pritje kanë rreth 1 muaj aty. Nëse për 1 muaj bëhen rreth 500 faqe me ndryshime në pritje atëherë kuptohet që procesi i mirëmbajtes është një proces i cili duhet të jetë i vazhdueshëm pasi mund të dalë jashtë kontrollit me shpejtësi.


Ju lutem, ndihmoni të kontrollojmë ndryshimet në pritje dhe ç'është më e rëndësishmja, ndihmoni të ndërgjegjësojmë vullnetarët kontrollues në komunitetin tonë për privilegjet e përgjegjësitë që ata kanë. Konsideroni gjithashtu mundësinë e vendosjes së stampës {{Kontrollues topicon}} në faqen tuaj të përdoruesit për të treguar gjendjen tuaj si kontrollues si dhe për të bërë më të lehtë gjetjen dhe kontaktimin tuaj nga komuniteti në rast nevoje. Për çdo pyetje në lidhje me procesin e kontrollimit apo të vendosjes së stampës mos ngurroni të më shkruani në faqen time të diskutimeve. - Berishasinan (diskutimet) 24 maj 2019 20:30 (CEST)

TreatRedakto

For the continuous help in our community, please have a drink of raki, one of the most popular drinks in Albania.

Rakija.jpg Raki
Hajde pimë një teke raki.

- Klein Muçi (diskutimet) 3 qershor 2019 23:22 (CEST)

UnlockRedakto

Servus. Can you please unlock the following articles for us users to edit: Naim Frashëri and Kasëm Trebeshina, the admins responsable for those locks aren't responsive at the moment. So... if you could do that, it would be much appreciated given that I've edited most of the articles regarding Albanian writers. Pfüat di Gott --Ikranjani (diskutimet) 23 prill 2021 23:19 (CEST)

@Klein Muçi Olsi,--(SWMT)--WikiBayer (diskutimet) 23 prill 2021 23:23 (CEST)
@WikiBayer, those articles were blocked from editing because of excessive edit warring between 2 users, 1 of which may have returned under the name Ikranjani now. I don't want to take the responsibility to remove the protection from them (because of what I said above). If Olsi wants, he can do it. - Klein Muçi (diskutimet) 24 prill 2021 10:33 (CEST)
@Klein Muçi, I see you keep hinting at me being someone you think. I asked if the articles could be unblocked for users to edit, so no disruptive IP can show and you do nothing about it. That's why I wrote to this kind gentleman WikiBayer that blocked two of them. How can the articles of Albanian writers can be developed if we keep two of the most important freezed without a deadline? --Ikranjani (diskutimet) 24 prill 2021 17:09 (CEST)
I stated my opinion. Olsi can act if he sees it as a proper thing to do. - Klein Muçi (diskutimet) 24 prill 2021 17:15 (CEST)
Info: This is a protect and not a block. And I have no article in sqwiki protected see [[1]--(SWMT)--WikiBayer (diskutimet) 24 prill 2021 17:51 (CEST)
@WikiBayer, I meant user and IP blocked, this 185.248.103.164 and the Udha2&3 are most certainly used by the same user. --Ikranjani (diskutimet) 24 prill 2021 18:15 (CEST)
The blocks have nothing to do with and GS do not want here to overwrite local actions. also will I assist you in edit wars that damage the project. (SWMT)--WikiBayer (diskutimet) 24 prill 2021 18:29 (CEST)

Could you stopRedakto

I am reverting vandal edits by the blocked user 79.106.211.0/24--Ehbjen (diskutimet) 6 nëntor 2021 17:49 (CET)

Sorry for the rollback I clicked  wrong. (SWMT)--WikiBayer (diskutimet) 6 nëntor 2021 17:51 (CET)

IP claiming WP:OwnRedakto

Hello there WikiBayer. Can you please check, and maybe if you judge it appropriate, block Përdoruesi:‎37.26.97.90 for spaming, offending, claiming WP:Own for declaring he is somebody's nephew? --Ikranjani (diskutimet) 4 dhjetor 2021 10:28 (CET)