The Silver Surfer është një superhero fiktivMarvel Comics. Krijuar nga autori Stan Lee dhe artisti/ko-plotter Jack Kirby, ai për herë të parë u paraqitë në stripin The Fantastic Four #48 (mars 1966).

Silver Surfer

Në filmin Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer Silver Surfer u portretizuar nga aktori Doug Jones dhe dubluar nga Laurence Fishburne.[1]

ReferimetRedakto