Ndryshimi mes inspektimeve të "Përdoruesi diskutim:Klein Muçi"

ska përmbledhje të redaktimeve
:{{@|Βατο}} përshëndetje! :) Unë kontrollova 3 të parët dhe funksiononte. Je i sigurt që nuk funksionon? Për 30 minuta përmbyll listën dhe pastaj më duhen dhe 45 minuta të tjera të heq simbolin e shtuar dhe t'i kthej në normalitet. Çdo gjë është automatike dhe për pasojë lehtësisht e mbarueshme. - [[Përdoruesi:Klein Muçi|Klein Muçi]] ([[Përdoruesi diskutim:Klein Muçi|diskutimet]]) 8 korrik 2020 17:11 (CEST)
::{{@|Βατο}} jo, paske të drejtë, nuk funksionuaka. :( Po rregulloj punën e prishur atëherë. :/ - [[Përdoruesi:Klein Muçi|Klein Muçi]] ([[Përdoruesi diskutim:Klein Muçi|diskutimet]]) 8 korrik 2020 17:14 (CEST)
:::Çfarë punë të prishur? – [[Përdoruesi:Βατο|Βατο]] ([[Përdoruesi diskutim:Βατο|diskutimet]]) 8 korrik 2020 17:18 (CEST)