Privilegjet e përdoruesit

Zgjedh një përdorues  
Shiko grupet e përdoruesitViewing user rights of user Hatake (diskuto | kontribute)

Anëtar i nënkuptuar i: Përdorues të vërtetuar automatikisht

Regjistri i privilegjeve

  • 28 tetor 2019 19:32 Βατο diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Hatake nga Redaktor dhe Kontrollues në (asgjë) (përdorues i bllokuar)
  • 13 nëntor 2017 15:50 1l2l3k diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Hatake nga autochecked user, Redaktor dhe Kontrollues në Redaktor dhe Kontrollues (nuk vlen)
  • 2 nëntor 2017 02:42 1l2l3k diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Hatake nga Redaktor dhe Kontrollues në Redaktor, Kontrollues dhe autochecked user (Per kontributet ne vite)
  • 12 nëntor 2010 00:55 Hatake diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Hatake nga Kontrollues në Kontrollues dhe Redaktor (autopromoted)
  • 7 nëntor 2010 21:42 Mikullovci11 diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Hatake nga (asgjë) në Kontrollues