Privilegjet e përdoruesit

Zgjedh një përdorues  
Shiko grupet e përdoruesitViewing user rights of user Xixa (diskuto | kontribute)

Anëtar i: Përdorues automatikisht të kontrolluar, Redaktorët, Kontrolluesit

Anëtar i nënkuptuar i: Përdorues të vërtetuar automatikisht

Regjistri i privilegjeve

  • 17 maj 2013 08:35 Xixa diskuto kontribute është promovuar automatikisht nga Redaktor dhe Kontrollues në Redaktor, Kontrollues dhe autochecked user
  • 10 nëntor 2010 16:09 Xixa diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Xixa nga Kontrollues në Kontrollues dhe Redaktor (autopromoted)
  • 9 nëntor 2010 21:35 Mikullovci11 diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Xixa nga (asgjë) në Kontrollues