Tifozët është komedi shqiptare realizuar në vitin 2004 me skenar nga Ruzhdi Pulaha dhe regji nga Alfred Bualoti. Mundësuar nga Vizion Plus dhe shtëpitë diskografike FUGA dhe EuroStar

Aktorët Redakto