Wikinews është një projekt ndihmës i enciklopedisë, në të cilën prezentohen lajmet më aktuale të ngjarjeve. Aktualisht mund të shikoni versionin në gjuhën angleze, gjuhën gjermane ose dhe në gjuhë të tjera.

Wikinews-Logo


Projekte të Wikimedia Foundation
Wikibooks • Wikimedia Commons • Wiktionary • Wikinews • Wikipedia • Wikiquote • Wikisource • Wikispecies • Meta-Wiki
Wikipedia mbahet nga Fondacioni Wikimedia, një fondacion pa përfitime i regjistruar në Florida, ShBA. Wikimedia mban edhe disa projekte të tjera Wiki:
WikiLibra WikiFjalori WikiCitate WikiBurime WikiSpeciet WikiLajme Commons Meta-Wiki