Në vijim është lista e ngjarjeve që kanë ndodhur gjatë vitit 1981Republikën e Shqipërisë.

1981

Shqipëri
Dekadat:
Shih edhe:Ngjarje të tjera të vitit 1981
Lista e viteve në Shqipëri

Udhëheqës Redakto

Ngjarje Redakto

  • Dhjetor - Mehmet Shehu vdiq, dhe shtypi i kohës shkruan për një vetëvrasje.

Lindje Redakto

Vdekje Redakto

Referime Redakto