ABC...ZH
Arkivi i filmit
[[Figura:|280px]]
Titulli shqip ABC...ZH
Origjinali ABC...ZH
Vendi i prodhimit Shqipëri
Viti i prodhimit 1971
Gjuha origjinale Shqip
Ekipi realizues
Regjia Xhanfise Keko
Prodhuesi i filmit:
Aktorë kryesorë
Nxënësit e klasës së parë të shkollës Konferenca et Pezës në Tiranê
Mesuese Henrjeta Bimbashi
Marjana Pellumbi
Aktorët tjerë
Vjollca Ruka
Kadri Meçe
Roland Dhrami
Besnik Demaj


ABC...ZH është një film shqipëtar i prodhuar nga Kinostudio "Shqipëria e Re" në vitin 1971.

Përmbajtja e filmit Redakto

Fëmijët përgatiten të shkojnë në klasën e parë. Në klasë mësuesja u mëson gërmat e para. Ajo punon me durim me fëmijët. Jepen preokupimet e fëmijëve në shkollë dhe në shtëpi. Aspekte nga ekskursionet dhe lojrat gjatë pushimit.

Lidhje të jashtme Redakto

https://www.youtube.com/watch?v=D8jpVyk6Qek&feature=youtu.be