Balibardhë

fshat në Shqipëri, në Qarkun e Beratit

Balibardhë është një fshat në Rrethin e Beratit, Shqipëri.

Balibardhë

Gjeografia

Redakto

Demografia

Redakto

Ekonomia

Redakto

Historia

Redakto

Shih dhe këtë

Redakto


Lidhje të jashtme

Redakto