Njësia administrative Ura Vajgurore

(Përcjellë nga Bashkia Ura Vajgurore)

Bashkia Ura Vajgurore është njëra nga dy bashkitë e Rrethit të Beratit që bën pjesë në Qarkun e Beratit.

Urës Vajgurore

Bashkia Ura Vajgurore përfshin nën administrimin e saj qytetin e Urës Vajgurore dhe fshatrat Bistrovë, Guri i Bardhë, Konisbaltë, Pashalli, Vokopolë, Skrevan.

Vendbanime Redakto


Burimet Redakto

Shih edhe Redakto

Lidhje të jashtme Redakto