Enveri ynë

Enveri ynë
Arkivi i filmit
Titulli shqip Enveri ynë
Origjinali Enveri ynë
Gjuha origjinale Shqip
Ekipi realizues
Prodhuesi i filmit:
Aktorë kryesorë

Enveri ynë është një film shiptar i prodhuar në vitin 1985.

Skenari : Vath Koreshi ; Regjisor : Ibrahim Muçaj, Kristaq Mitro, Operator : Bardhyl Matiniani, Producent : Shqipëria e re, Muzika : Aleksandër Peçi.

Piktor : Kleo Nini, Interpretojnë : Ndriçim Xhepa, Thimi Filipi, Marjeta Ljarja, Agim Shuke.

Përmbajtja e filmit

Redakto

Regjisor Bujari po punon për të bërë një film mbi jetën dhe veprimtarinë e Enver Hoxhës. Gjatë filmit jepen shumë retrospektiva që nga koha e luftës dhe deri në fund të jetës së tij.

Lidhje të jashtme

Redakto