Fejesa e Blertës

film
Fejesa e Blertës
Arkivi i filmit
[[Figura:|280px]]
Titulli shqip Fejesa e Blertës
Origjinali Fejesa e Blertës
Gjuha origjinale Shqip
Ekipi realizues
Regjia Ismail Zhabjaku
Skenari Naum Prifti
Ismail Zhabjaku
Muzika e filmit Avni Mula
Drejtori artistik Josif Kromidha
Prodhuesi i filmit:
Aktorë kryesorë
Mariana Kondi
Kadri Roshi
Ndrek Shkjezi
Fatbardh Smaja
Aktorët tjerë
Edmond Tapi

Fejesa e Blertës është film shqiptar i prodhuar në vitin 1984. Regjia: Besim Kurti, Ismail Zhabjaku, Skenari: Ismail Zhabjaku, Naum Prifti, Producent: Shqipëria e re, Muzika: Avni Mula.

Përmbajtja e filmit

Redakto

Blerta kapitene e skuadrës së voljebollit dashuron Mirin shoferin e kooperativës. Por Miri quhet edhe nipi i kryetares së kooperativës që është në Tiranë. Huan Suka një ngatërrestar dhe servil bind të atin e Blertës që ta fejojë Blertën me nipin e kryetares. Por kjo ngatërresë zgjidhet me ardhjen në kooperativë të nipit të kryetares.

Lidhje të jashtme

Redakto

https://www.youtube.com/watch?v=8W0wSdEwcvc