Flavius Dalmatius ishte Censor në Perandori Romake. Ai ishtë biri e Konstantius Chlorus dhe Flavia Maximiana Theodoras.

Flavius Dalmatius
Vdiq më 337
Kombësia Ilir
Profesioni Ushtarak, Politikan
Posti politik Censor
Prindër Konstantius Chlorus
Flavia Maximiana Theodoras

Stub biografi.png Ky artikull që ka të bëjë me një biografi individi është i cunguar. Ju mund të ndihmoni Wikipedinë duke e përmirësuar atë.