Fletë të bardha

Fletë të bardha film televiziv i prodhuar në Shqipëri , në vitin 1990. Skenari: Natasha Lako, Operator: Thanas Ngjela, Piktor: Myzafer Shkira, Kompozitor: Kujtim Laro (Artist i merituar), Operator zëri: Kristaq Kristo, Drejtor filmi: Ylli Kokona, Grimi: Edmond Lako, Montazhi: Klaudio Sheldia, Piktor kostumesh: Milto Jorgji, Redaktor: Vangjel Leka, Regjisor: Mevlan Shanaj (Artist i merituar).

Interpretojnë: Rikard Ljarja (Artist i merituar), Pavlina Mani, Ilir Sulejmani, Ema Ndoja, Ina Gjoni, Birçe Hasko (Artist i merituar), Natasha Sela, Agim Shuka, Petrika Riza, Filika Ujkaj, Vladimir Muzha, Teli Stefani, Ndrek Shkjezi (Artist i merituar), Esma Agolli, (Artiste e merituar), Kristaq Papa, Silvana Braçe, Hazbi Musai, Mihallaq Tase, Sherif Hazizi, Eno Xhafellari, Ela Ylli dhe Kadri Roshi (Artist i popullit).

Përmbajtja e filmit

Redakto

Lidhje të jashtme

Redakto