Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles

film
(Përcjellë nga Interview with the Vampire)

Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles është një film i vitit 1994, bazuar në romanin Interview with the Vampire shkruar nga Anne Rice në vitin 1976. Filmi u drejtua nga Neil Jordan. Ndër pjestarët e kastit mund të përmenden Tom Cruise, Brad Pitt, Antonio Banderas, Kirsten Dunst. Film pati sukses në kinema duke arritur mbi 223 milion$ në të gjithë botën.

Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles (Intervistë me Vampirin)
Regjia ngaNeil Jordan
Shkruar ngaAnne Rice
(romani dhe skripti)
ProdhuesiDavid Geffen
Stephen Woolley
LuajnëTom Cruise
Brad Pitt
Christian Slater
Antonio Banderas
Kirsten Dunst
MuzikaElliot Goldenthal
Shpërndarë ngaWarner Bros.
Data e publikimit
11 nëntor 1994
Shteti SHBA
GjuhëtAnglisht, Frëngjisht
Box office
Fitimi
Fitimi $223,664,608
  ShBA   $105,264,608
  Internacional   $118,400,000
Vendi (Të gjithë kohën botërore) 299
Buxheti
Buxheti {{{buxheti}}}
  Marketingu  
Shitje
Shitje (DVD/Video)
  DVD  
  Video  
(Feskimi i fundit: 25 tetor 2008)

Lidhje të jashtme Redakto

Interview with the Vampire: The Vampire ChroniclesInternet Movie Database