Judson (Jud) Laipply është një moderator motivues dhe një komedian nga Klivlendi. Pas përfundimit të studimeve në Bowling Green State University kaloi në skenën e të folurit dhe shumë shpejtë u bë i njohur. Laipply u bë i njohur me video klipin "Evolution of Dance"[1], që është videoja #1 më e shikuar e të gjitha kohërave, #1 me e dashura e tëgjitha kohërave dhe #7 videoja më e diskutuar në YouTube.com.

Judson Laipply

"Evolution of Dance" është përfundimtarja e shuout të Laipply-it quajtur "Inspirational Comedy"[2]. Web-faqja e tij e përshkruan shoun si kombinim të mendimeve të tija mbi jetën dhe ndërrimi me humor[3].

Lista e këngëve nga "Evolution of Dance"Redakto

Tridhjet këngë janë përdorur nga të cilat 2 janë përsëritur.

ReferimetRedakto

  1. ^ Evolution of Dance
  2. ^ "Judson Laipply" Arkivuar 17 dhjetor 2007 tek Wayback Machine, Nationwide Speakers Bureau website
  3. ^ "About Jud Laipply" Arkivuar 21 gusht 2006 tek Wayback Machine, www.evolutionofdance.com - Web-faqja oficiale e Judson Laipply-it dhe The Evolution of Dance

Shih edheRedakto

Lidhje të jashteRedakto