Hape menynë kryesore

Njësia administrative Kastrat

(Përcjellë nga Komuna Kastrat)

HistoriaRedakto

Bajraku i KastratitRedakto

Bajraku i Kastratit qe një ndër 96 bajrakët e Vilajetit dhe SanxhakutShkodrës. Gjithashtu i përmendur si një ndër 26 bajrakët e kazasë së qendrës, ku i përmenden 4 vendbanime: Ivanaj, Aliaj, Vukpalaj (qendra e bajrakut) dhe Jeran[2].

VendbanimetRedakto

BurimeRedakto

  1. ^ Shoqata e komunave
  2. ^ Ulqini K., Bajraku në organizimin e vjetër shoqëror, Tiranë: Akademia e shkencave e RPS të Shqipërisë, 1991.

Shiko edheRedakto