Mbrëmja

periudha e ditës nga ora 6:00 pasdite deri në natën

Mbrëmje quhet periudha midis pasdites së vonë dhe natës, kohë kur dita është në rënie. Edhe pse një term subjektiv, mbrëmje kuptohet zakonisht periudha e muzgut që fillon para perëndimit të diellit dhe që zgjat deri në rënin e natës, fillimin e natës.

Perëndimi në British Columbia

Kompanitë shpesh përdorin orarin 6:00 pasdite për të shënuar fillimin e mbrëmje, për shembull kompanitë telefonike zakonisht kanë tarifa më të lira për telefonatat në mbrëmje.