Melodi e pandërprerë
Arkivi i filmit
[[Figura:|280px]]
Titulli shqip Melodi e pandërprerë
Origjinali Melodi e pandërprerë
Vendi i prodhimit Shqipëri
Viti i prodhimit 1985
Gjuha origjinale Shqip
Ekipi realizues
Regjia Fehmi Hoshafi
Skenari Dhimitër Xhuvani
Muzika e filmit Tasim Hoshafi
Drejtori artistik Astrit Tota
Prodhuesi i filmit: Shqipëria e Re
Aktorë kryesorë
Vangjel Agora
Jul Qesari
Shpëtim Shmili
Albert Verria
Aktorët tjerë
Mimoza Veseli

Filmi "Melodi e pandërprerë" prodhim i vitit 1985. Regjia: Fehmi Hoshafi, Skenari: Dhimitër Xhuvani, Producent: Shqipëria e re , Muzika: Tahsim Hoshafi.

Përmbajtja e filmit Redakto

Filmi trajton dashurinë e njeriut për punën profesionin që ka zgjedhur në jetë. Në qëndër është një bari me tufën e tij të dhive është bota e tij intime dhe njerëzore.

Lidhje të jashtme Redakto