Ngjyrat e moshës

Ngjyrat e moshës
Arkivi i filmit
[[Figura:|280px]]
Titulli shqip Ngjyrat e moshës
Origjinali Ngjyrat e moshës
Gjuha origjinale Shqip
Ekipi realizues
Prodhuesi i filmit:
Aktorë kryesorë

Filmi "Ngjyrat e moshës" është prodhuar nga Kinostudio "Shqipëria Sot" në vitin 1990. Regjia: Piro Milkani, Skenari: Anisa Markaian, Muzika: Kujtim Prodani.

Përmbajtja e filmit

Redakto

Ndërsa maturantët po bëjnë mbrëmjen e maturës në turizmin e Tiranës në katin e dytë takohen maturantët e shkollës pas njëzet vjetëve. Regjisori trajton problemet dhe shqetësimet e dy festive të ngjashme por me breza të ndryshëm duke u përpjekur kështu të portretizojë momente nga jeta në vitet ’90 në fund të sistemit komunist.

Aktorët

Redakto

Anisa Markarian , Keti

Rajmonda Bulku , Saimira

Piro Kita , Sokol

Ariana Qatipi , Lori

Valentina Xhezo , Meri

Kastriot Çaushi , Kristaq

Spiro Duni , Nesti

Niko Kanxheri , redaktori

Zehrudin Dokle Flutura Godo Bruno Shllaku Fatbardh Smaja Evis Nallbani Dastin Koreshi Dashnor Zyberi E.Mehmeti F.Rino Z.Begolli K.Kerri C.Denaj B.Ferra I.shkurti