Kjo faqe këtu është vetëm për diskutim mbi përdoruesin Visi90/Arkivi 2014. Wikipedia nxit diskutimin mes vullnetarëve të saj dhe nuk do të censurojë komente bazuar në pikëpamjet ideologjike ose politike. Wikipedia nuk do t’i ndryshojë komentet. Ato ose do të publikohen, ose do të fshihen nëse nuk u binden rregullave kryesore.
Fillo një temë të re diskutimi.
Ju lutemi nënshkruani me: – ~~~~

Të gjitha komentet u nënshtrohen këtyre rregullave:

  • Përmbajuni temës!
  • Nuk lejohen: sharje, fyerje, fjalor i papërshtatshëm, gjuhë që përmban urrejtje, sulme personale, thirrje për dhunë apo çdo qëndrim tjetër jo i rregullt.
Kjo faqe është një arkiv i diskutimeve të përfunduara. Për pasojë përmbajtja e saj nuk duhet ndryshuar më. Për të diskutuar mbi një temë të kaluar mund të përdoret faqja aktuale e diskutimeve, ku mund të bëhet një shënim që ka lidhje me titullin apo pjesën e diskutimit të këtij arkivi.
Arkiva e diskutimeve
      Arkivi 2012             Arkivi 2014      
      Arkivi 2013      

Ishulli i Man Redakto

Përshëndetje. Shkruaj për këtë modifikim: https://sq.wikipedia.org/w/index.php?title=Ishulli_i_Njeriut&oldid=prev&diff=1410543 Nuk e di çfarë parimi kundërshtonin modifikimet e mia por Ishulli i Man quhet i Man në të gjitha gjuhët (me një ose dy "n"; në rastin e shqipes, vetëm një). As nga ana etimologjike nuk rrjedh nga kuptimi "njeri" i fjalës "man" në anglisht, por emri i një perëndie në mitologjinë kelte. Për më shumë, bashkë me këtë janë anuluar edhe korrigjimet drejtshkrimore që kisha bërë artikull. Mund të kem një justifikim për këtë? Ose pranimin e modifikimeve që kisha bërë! Faleminderit Pqnlrn (diskutimet) 12 shkurt 2014 20:46 (CET)

Po ke të drejtë gabimi im, çështje shpejtësie u ndikova nga titulli i artikullit. Të këshilloj ta zhvendosësh artikullin me emrin e saktë. Faleminderit për njftimin.Visi90 (diskutimet) 12 shkurt 2014 21:01 (CET)

Marianna Madia Redakto

Buongiorno, caro Wikiamico Visi90, come stai?

Grazie per le modifiche che hai fatto alle mie correzioni. Per favore, ti chiedo di guardare questa pagina, e di aggiungere qualcosa, se vuoi.

Impiegherai solo 5-6 minuti, per favore. Se vuoi, posso creare una pagina per te in IT o in PT. Grazie mille.

Rei Momo (diskutimet) 4 mars 2014 09:24 (CET)

Salve, grazie per le pagine create qui a sqwiki. Ti aiutero quando vuoi sia per i articoli riguardo al Albania in itwiki anche per i articoli riguardo Italia in sqwiki. Riguardo a le modifiche la Partia Demokratike e in Albania, cioe si deve scrivere Partia Demokratike Italiane. Grazie. Visi90 (diskutimet) 4 mars 2014 14:44 (CET)

Grazie mille!!! Redakto

Complimenti, tu scrivi (e parli) benissimo l'Italiano. Io, purtroppo, non so niente di Gegë e neanche di Toskë, solo prit në minùt, pa!

Grazie mille per il tuo aiuto. Quando puoi e quando vorrai, vai alla mia Përdoruesi:Rei Momo e traduci in SQ, per favore, quello che c'è scritto sotto la foto, e se vuoi, aggiungi anche la frase sull'amicizia.

Grazie ancora, nuovo Wikiamico!

Rei Momo (diskutimet) 4 mars 2014 23:30 (CET)

Grazie mille, bravissimo. Posso aiutarti in Wiki.IT o Wiki.PT, se vuoi. A presto Rei Momo (diskutimet) 5 mars 2014 08:30 (CET)

Un piccolo aiuto per Benedicta Boccoli Redakto

Ciao caro amico Visi90, come stai?

Ho creato da tanto tempo questa pagiona, col Traduttore, e ti chiedo, per favore, se puoi rileggerla per correggere gli errori. Magari, se voui, aggiungi anche qualcosa.

Sono un fan di questa attrice da tanti anni, e vedo tutti i suoi spettacoli.

Grazie mille per il tuo aiuto e dimmi se posso fare qualcosa per te in Italiano o in Portoghese.

Rei Momo (diskutimet) 11 mars 2014 11:08 (CET)

Non potevo trovare molto informazioni, perce anche in itwiki e enwiki no ci sono tropo info su di lei, ma ho fatto delle piccole modifiche. Visi90 (diskutimet) 12 mars 2014 12:44 (CET)

Presidenti i Bayern Munchen Redakto

Përshëndetje Visi90, dua të të tregoj diçka që ndoshta nuk e ke vërejtur, nqs je administrator unë kërkoj që të të fshish faqen Uli Hënes, pasi emri i vërtetë i ish presidentit të Bayernit është Uli Hoeneß, që gjithashtu është një artikull i krijuar në Wikipedian Shqip, dhe të dy artikujt që kanë një temë, kanë emra të ndryshëm dhe përmbajtje të njëjtë, prandaj mendoj se duhet ta fshishë faqen Uli Hënes Sadsadas (diskutimet) 16 Mars 2014 11:49 (CET)

Shumë mirë që e ke shkruajtur në emrin në gjuhën gjermane, ndryshova të dhënat e wikidata dhe faqja Uli Hënes do të jetë një ridrejtim i Uli Hoeneß pasi përdoruesit shqiptar të sqwikit nuk mund ta kërkojnë ne gjermanisht ndaj edhe nuk mund ta fshijmë por ta lëmë si ridrejtim. Faleminderit. Visi90 (diskutimet) 16 mars 2014 12:09 (CET)

Un piccolo aiuto, per favore... Redakto

Ciao caro Visi90, come stai? Ho fatto una piccola correzione qui. Ti chiedo per favore, di guardare se va tutto bene, e di correggere i miei errori. Ti vanno via solo 3 minuti, davvero!

Grazie mille per il tuo aiuto!

Fatto, solo dei piccoli problemi di grammatica.
p.s.: i nomi li puoi scrivere come in italiano non in inglese, perche sono molto piu approssimativamente come in albanese. Visi90 (diskutimet) 18 prill 2014 17:16 (CEST)
Grazie mille!!!!! E complimenti ancora per il tuo Italiano perfetto.Sei stato tanto tempo in Italia? Rei Momo (diskutimet) 18 prill 2014 17:30 (CEST)
Non sono mai stato in Italia!! Non ho fatto mai il italiano in scuola. Ma ringrazio Mediaset e Rai, anche la British Telecom (call center). Grazie. Visi90 (diskutimet) 18 prill 2014 17:36 (CEST)
Allora se hai fatto tutto da solo sei ancora più bravo, complimenti! Rei Momo (diskutimet) 18 prill 2014 17:56 (CEST)

Lista e qyteteve shqiptare Redakto

Prsh, kërkoj ndihmën tëndë që ta rishikosh artikullin që e redaktova rrënjësisht sl fundmi - Lista e qyteteve shqiptare, dhe që të shtosh ata që mugojnë. Më herët ishte kështu. --AMMARTIVARI DISKUTO 19 qershor 2014 20:48 (CEST)

Përshëndetje të përgëzoj për detyrën e vështirë që ke ndërmarrë (pothuaj e pamundur), e ke nisur shumë mirë, renditja është goxha mirë, nuk e di ku i ke marrë referencat sepse nuk ka shifra të sakta, nuk ka burim të dhënash për qytetet shqiptare, disa shifra ndryshojne edhe me 100.000 banorë, pasi në shqipëri ekzistojnë numra vetëm për popullsinë e qarkut (pasi ajo i intereson politikanëve). Për mendimin tim mirë është (disa ndoshta janë të ulëta).

p.s.: Shqipëria është një nga vendet e pakta në botë që nuk e di se sa banorë ka. Visi90 (diskutimet) 20 qershor 2014 19:41 (CEST)

Referencat i kam marr nga faqja e wikipedias gjermane per qytetet e Shqipëris, këtu, dhe për qytetet e Kosovës, këtu. Për të dy vendet citohet se janë nga regjistrimet e popullsisë nga 2011 ku përfshihet vetëm popullsia në qytet si vendbanim urban e jo si bashki ose komunë si në Kosovë. Për ato pak qytete shqiptare në Mal të Zi, Serbi dhe Maqedoni vlen e njëjta. Nësë ka të dhëna më të besueshme për qytetet shqiptare mund ti ndërrojmë shifrat. --AMMARTIVARI DISKUTO 22 qershor 2014 23:18 (CEST)

Lista e qyteteve shqiptare (2) Redakto

Po e shoh se je duke shtuar disa numra të rinjë të popullsive të disa qyteteve, por disa janë të pasakta. Një shembull është referenca për Kuçovën: http://qarkuberat.gov.al/?p=832 ku jepet numri i popullsisë së bashkisë dhe ku përfshihet numri i banorëve në qytet por edhe në fshatrat e bashkisë, prandaj është i pavlefshëm. E njëjta vlenë me Laçin, Lezhën, Rubikun, Shkodrën, Kukësin, Tiranën dhe shumicën prej tyre.

Ndërsa kam gjetur referenca për numrin e banorëve që i kam vendosur unë që janë sipas Censusit të 2011, që janë të dhëna zyrtare, gjëgjësisht në këtë link: këtu, fq. 16, që është publikim zyrtar i Instatit. Edhe duhet dalluar njësia administartive me vendbanimin, sepse në Kosovë dhe Mal të Zi një Komunë (e njëjtë me një Bashki në Shqipëri) mund të ketë më shumë qytete. --AMMARTIVARI DISKUTO 2 korrik 2014 19:35 (CEST)

Të them të drejtë me dyshime kam ecur se ku gjeja burime për 1 qytet kishte 4 referenca. Megjithëse shifrat e censusit 2011 mendohet të jenë të pasakta pasi nuk janë pranuar nga shumica opinionit publik në Shqipëri dhe jashtë saj, gjithësesi janë shifra zyrtare dhe wikipedia merret me shifra zyrtare. P.sh. Unë jetoj në Fier nqs shikon popullsinë në 2001 ka një zvogëlim me 300 banorë në 2011 kur në fakt nga ajo periudhë qyteti është zgjeruar me të paktën me 100%. Prandaj të thashë më lart kur më kërkove të të ndihmoja që në Shqipëri është e vështirë të bësh statistikë pa politikë. Faleminderit. Visi90 (diskutimet) 2 korrik 2014 22:47 (CEST)
Që të mos flasim më për këtë problem që nuk ka zgjidhje mendoj se do ishte më së mirë të bëhen dy kolona për popullsisë, një me ato "shifrat" e Censusit dhe një me numrin e përafërt të popullsië nga burime të tjera. Ta çojmë këtë artikull deri në fund.   --AMMARTIVARI DISKUTO 3 korrik 2014 00:57 (CEST)
Ke të drejtë mendoj të jenë dy kollona, e para me të dhënat e censusit dhe e dyta me të dhënat e bashkisë apo institucionit lokal. Disa të dhëna janë edhe këtu Qytetet e Shqipërisë, besoj se edhe këtu janë marrë të njëjtat referenca që mora edhe unë. Gjithësesi ideja jote më pëlqen. Visi90 (diskutimet) 3 korrik 2014 13:15 (CEST)

Ciao Visi90, come stai? Molto caldo da te? Qui sta finendo l'estate....

Ho appena creato questa pagina, è piccola, e ti chiedo per favore una breve rilettura per correggere i miei errori. Potrai anche capire quale sarà la mia prossima pagina che aprirò sulla Wikipedia Albanese.

Grazie mille per il tuo aiuto, e dimmi se hai bisogno per piccole traduzioni in Italiano o Portoghese. Buona domenica

Rei Momo (diskutimet) 30 Gusht 2014 23:42 (CEST)

Grazie mille per l'aiuto! Presto faccio la pagina del vescovo e se avessi tempo ti chiederò di correggerla. Grazie mille!!! Rei Momo (diskutimet) 22 Shtator 2014 23:25 (CEST)

Common.css Redakto

Përshëndetje, pashë se jeni administrues kërkoj naga ju nëse mundeni të shtoni këtë pjesë Përdoruesi:Tytuu/common.css në fund tek MediaWiki:Common.css dhe këtë Përdoruesi:Tytuu/monobook.css tek MediaWiki:Monobook.css--Tytuu (diskutimet) 19 Nëntor 2014 19:37 (CET)

Përshëndetje, më vjen keq por unë nuk kuptoj në programim, nëse keni mundësi mund të më shpjegoni thjeshtësisht se për çfarë bëhet fjalë dhe mund tju ndihmoj. Sepse nuk mund të bëj një ndryshim pa e ditur se për çfarë bëhet fjalë. Faleminderit. Visi90 (diskutimet) 24 Nëntor 2014 20:02 (CET)
Janë kodet për infobox për dy projekte për stampa infobox për secilën temë shfaq një piktogram në kokë të infokutisë nuk kam njohuri shum në programim as unë po i kam marrë nga wiki franceze dhe i kam përkthyer nuk i kam bërë vet shiko Përdoruesi diskutim:Euriditi#infobox për më tepër.--Tytuu (diskutimet) 24 Nëntor 2014 20:42 (CET)
Atëherë duhet ta shtoj në fund të tekstit të mëparshëm? Ndryshimin do ta kryej nesër. Por të lutem më njofto nëse ndryshimi do të jetë i suksesshëm, në rast të kundërt ta ndryshojmë. Visi90 (diskutimet) 24 Nëntor 2014 21:18 (CET)
Po në fund shtoji në MediaWiki:Common.css dhe MediaWiki:Monobook.css nuk besoj se do të ketë ndonjë problem do të njoftoj nëse po edhe pse aktualisht un i shoh ndryshimet sepse i kam vendosur tek Përdoruesi:Tytuu/common.css dhe Përdoruesi:Tytuu/monobook.css dhe nuk ka kurfarë defekti faleminderit kalofshi mirë--Tytuu (diskutimet) 24 Nëntor 2014 21:57 (CET)
  U bë!. U bë. Pres përgjigjen tuaj mbi ndryshimin. Visi90 (diskutimet) 25 Nëntor 2014 15:57 (CET)
Faleminderit, funksionon mirë u mundova ti bëjë disa shembuj për të treguar sado pak për çfarë bëhet fjalë vetëm për infoboxV2 Wikipedia:Projekti Infobox/V2 e përktheva vetëm fillimin e projektit sepse kishte paralajmrim në fillim të projektit se projekti nuk kishte përmbajtje aktule por të kaluares , dhe shtova një tebelë me gjitha piktogramet të cilat mund të përdoren në kokë të infobox-eve shiko edhe tek faqja ime e përdoruesit i bera disa shembuj Përdoruesi:Tytuu

dhe kto dy stampat të cilave i shtova dokumentacionin për të parë rezultatin Stampa:Infobox/Titull dhe Stampa:Infobox/Titull me ikonë. Me kalimin e kohës do të mundohem ti krijoj edhe tullat tjera për infoboxv2 dhe ta krijoj projektin v3 duke përfshirë këtu edhe tullat për funksionim që të bëhet më e kuptueshme për përdoruesit.--Tytuu (diskutimet) 25 Nëntor 2014 18:36 (CET)

Ke bërë një punë shumë të mirë më pëlqyen shumë, për çdo lloj ndihme të kesh më shkruaj kur të duash dhe do të përpiqem të të ndihmoj. Visi90 (diskutimet) 25 Nëntor 2014 18:43 (CET)
Përshëndetje Visi90, shto të lutem atë që kam shtuar në fund tek Përdoruesi:Tytuu/common.css rreshti (Klasa e maskimit) në fund është për pamjen e kartelave v3 dhe ndrysho një rresht pak ma lart nga (shfletuesi i internetit) tek (shfletuesi) në MediaWiki:Common.css--Tytuu (diskutimet) 3 Dhjetor 2014 14:08 (CET)
  U bë!. U bë.Visi90 (diskutimet) 3 Dhjetor 2014 14:17 (CET)

Dekoratë Redakto

Përshëndetje, si wikipedian wikipedianit dy dekorata për punën tënde në Wikipedian Shqipe:


  DEKORATË
Për punë të ndershme dhe të palodhëshme si administrator.
AMMARTIVARI DISKUTO 7 Dhjetor 2014 14:18 (CET)
  DEKORATË PËR MERITA KOMBËTARE
Për kontribut të lartë kombëtar në Wikipedia. AMMARTIVARI DISKUTO 7 Dhjetor 2014 14:18 (CET)

I gëzofsh. --AMMARTIVARI DISKUTO 7 Dhjetor 2014 14:18 (CET)

Faleminderit shumë për vlerësimin. Visi90 (diskutimet) 7 Dhjetor 2014 21:33 (CET)

Kërkesë bllokimi Redakto

Përdorim i fjalëve të pista -->82.114.70.238 dhe këtë .--Shqpsh (diskutimet) 8 Dhjetor 2014 17:10 (CET)

  U bë! U bë. Falemiderit. Visi90 (diskutimet) 9 Dhjetor 2014 12:47 (CET)

Gërmenji Redakto

Sidoqe ta kerkoje i jashtmi do i paraqitet menyra e drejte, ndersa per boshlleqet: ne vend qe te kerkoni zgjidhjen me te lehte per ju atehere ndermerrni ne kohen tuaj te lire nje fushate t'i nderroni te tera vendet ku eshte shkruar gabimisht Germenji e jo Gërmenji siç e dijme te dy se duhet.--S. Saiti (diskutimet) 16 Dhjetor 2014 22:14 (CET)

Faleminderit për përgjigjjen. Visi90 (diskutimet) 17 Dhjetor 2014 14:38 (CET)
Return to the user page of "Visi90/Arkivi 2014".