PC World është një revistë e botuar për herë të parë në SHBA ne mars 1983 nga kompania IDG

Shtetet ku botohetRedakto

Qendra e PC WOrld ndodhet ne San Francisko, SHBA por ajo botohet dhe në 51 shtete të tjerë:

Lidhje të jashtmeRedakto