Pirro Malaveci lindi ? 1945 në Tiranë është aktorë dhe dublues Shqiptar i cili ka punar për disa Programe Televizive.

Biografia Redakto

Filmografia Redakto

Dublim Redakto

Lidhje te jashtme Redakto

http://www.imdb.com/name/nm1065947/

Referimet Redakto