Djali elastik

Djali elastik
Arkivi i filmit
[[Figura:|280px]]
Titulli shqip Djali elastik
Vendi i prodhimit Tiranë
Maminas
Shqipëri
Viti i prodhimit 1989
Koha (Zëri) - (PAL/DVD) 66:39
Zhanri Dramë
Gjuha origjinale Shqip
Ekipi realizues
Regjia [Pirro Milkani]
Skenari Adelina Balashi
Muzika e filmit Hajg Zaharjan
Kameramani Ened Tufa
Leonel Konomi
Drejtori artistik Uran Strazimiri
Prodhuesi i filmit: Albfilm
Aktorë kryesorë
Ulian Xhani
Ilia Shyti
Elton Zepishta
Rabie Hyka
Aktorët tjerë
Piro Malaveci
Bieta Sulo
Jetmira Dusha

Filmi "Djali elastik" prodhim i vitit 1989. Regjia: Besim Kurti, Skenari: Adelina Balashi, Producent: Shqipëria e Re , Muzika: Hajg Zaharjan.

Përmbajtja e filmit Redakto

Ai është një djalë 9 vjeçar i dalluar për mjeshtëritë e tij si akrobat që vihen re nga gjyshi i tij. Ai i kënaq të gjithë me durimin dhe pasionin e tij. Heroi ynë do të kalojë shumë vështirësi deri sa të bashkohet me trupën e cirkut por ato nuk ia arrijnë të lëmojnë pasionet dhe dëshirat e tij fëminore.

Aktorët në role Redakto