Pirro Malaveci

aktor

Pirro Malaveci lindi ? 1945 në Tiranë është aktorë dhe dublues Shqiptar i cili ka punar për disa Programe Televizive.

Biografia

Redakto

Filmografia

Redakto

Dublim

Redakto

Lidhje te jashtme

Redakto

http://www.imdb.com/name/nm1065947/

Referimet

Redakto