Prelli

fshat në Shqipëri, në Qarkun e Dibrës

Fshati Prell ndodhet në Komunën Rukaj, Qarku i Dibrës, Rrethi i Matit, Shqipëri.

Prelli

Gjeografia Redakto

Demografia Redakto

Ekonomia Redakto

Historia Redakto

Shih dhe këtë RedaktoLidhje të jashtme Redakto