Uraka

fshat në Shqipëri, në Qarkun e Dibrës

Fshati Urakë ndodhet në Komunën Rukaj, Qarku i Dibrës, Rrethi i Matit, Shqipëri.

Uraka

Gjeografia Redakto

Demografia Redakto

Ekonomia Redakto

Historia Redakto

Shih dhe këtë RedaktoLidhje të jashtme Redakto