Rukaj

fshat në Shqipëri, në Qarkun e Dibrës
Flag of Albania.svg Rukaj
Emri: Rukaj
Qarku: Qarku i Dibrës
Rethi: Rrethi i Matit
Komuna: Komuna Rukaj
Kryeplak: -
Popullsia: -
Kodi telefonik: -
Lartësia mbidetare: -
Gjerësia gjeografike: -
Gjatësia gjeografike: -
Web-faqe: s'ka

Fshati Rukaj ndodhet në Komunën Rukaj, Qarku i Dibrës, Rrethi i Matit, Shqipëri.

GjeografiaRedakto

DemografiaRedakto

EkonomiaRedakto

HistoriaRedakto

Shih dhe këtëRedaktoLidhje të jashtmeRedakto