Rogue është një superheroMarvel Comics, një anëtare të X-Men. Krijuar nga autori Chris Claremont dhe artisti Michael Golden, ajo së pari herë u paraqitur në Avengers vjetore #10 (gusht 1981).

Roguestrip.

Rogue në filmat e X-Men (X-Men, X2 dhe X-Men: The Last Stand) u paraqitur nga Anna Paquin.


C-bart1.png Ky artikull në lidhje me Personazhi fiktiv është i cunguar. Mund të ndihmoni Wikipedinë duke e përmirësuar.